Apartman 4 (4+2)

Detaljnije o Apartmanu 4
Nalazi se na prvome katu. Kvadratura apartmana: 50 m2 + 12 m2 terasa. Novi i moderno uređeni apartman sa dvije spavaće sobe, od kojih se u jednoj nalazi bračni krevet dok u drugoj spavaćoj sobi francuski ležaj, te pomoćni ležaj za dvije osobe u dnevnom boravku, pruža mogućnost smještaja za maksimalno 6 osoba. Iz dnevnog boravka vodi izlaz na balkon sa kojeg možete uživati u prekrasnom pogledu na more i uvalu Soline.

Soba: Dvije odvojene spavaće sobe. U jednoj sobi se nalazi bračni krevet dok u drugoj sobi francuski krevet. Pomoćni ležaj za dvije osobe nalazi se u dnevnom boravku te ga prema potrebi možemo za Vas pripremiti.

Dnevni boravak i kuhinja: U dnevnom boravku nalazi se LCD televizija na kojoj možete gledati zemaljske i satelitske programe. Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim stvarima koje su Vam potrebne za svakodnevno kuhanje. U dnevnom boravku se nalazi i klima uređaj kojeg ujedno možete koristiti i za rashlađivanje spavaće sobe u toplim ljetnim danima i centralno grijanje ukoliko se odlučite provesti zimski godišnji odmor ili možda doček Nove godine u našim apartmanima.

Kupaona: U kupaoni se nalazi tuš kabina, ormarić i wc.

Što trebate ponijeti sa sobom? Sa sobom morate uzeti samo osobne stvari. U apartmanu Vas čeka posteljina koja se mjenja svakih 7 dana te ručnici koji se mjenjaju svakih 3 dana.

Apartman 4 foto galerija:

Fancy Gallery Error:
No gallery with the ID 4 was found or you have not created albums for it yet.