Apartman 2 (2+2)

Detaljnije o Apartmanu 2
Nalazi se u prizemlju kuće. Kvadratura apartmana: 30 m2 + 12 m2 terase. Novi i moderno uređeni apartman sa jednom spavaćom sobom u kojoj se nalazi bračni krevet, te pomoćni ležaj za dvije osobe u dnevnom boravku, pruža mogućnost smještaja za maksimalno 4 osobe. Kao i apartman br. 1 ima zasebnu terasu okruženu zelenilom gdje možete uživati u ispijanju jutarnje kave, te mirnoj atmosferi našega kraja.

Soba: Spavaća soba sa bračnim krevetom. Pomoćni ležaj za dvije osobe nalazi se u dnevnom boravku te ga prema potrebi možemo za Vas pripremiti.

Dnevni boravak i kuhinja: U dnevnom boravku nalazi se televizija na kojoj možete gledati zemaljske i satelitske programe. Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim stvarima koje su Vam potrebne za svakodnevno kuhanje. U dnevnom boravku se nalazi i klima uređaj kojeg ujedno možete koristiti i za rashlađivanje spavaće sobe u toplim ljetnim danima i centralno grijanje ukoliko se odlučite provesti ugodan zimski godišnji odmor ili možda doček Nove godine u našim apartmanima.

Kupaona: U kupaoni se nalazi tuš kabina, ormarić i wc.

Što trebate ponijeti sa sobom? Sa sobom morate uzeti samo osobne stvari. U apartmanu Vas čeka posteljina koja se mjenja svakih 7 dana te ručnici koji se mjenjaju svakih 3 dana.

Apartman 2 foto galerija:

Fancy Gallery Error:
No gallery with the ID 2 was found or you have not created albums for it yet.